Skip to main content

De drempel voor laserontharing

Ik hoor vaak van mijn klanten dat ze een drempel over moesten voordat ze uiteindelijk bij mij in de stoel belanden. Er is toch nog een bepaald soort angst voor het onbekende als het gaat om laserontharing.

Werkt het wel, is het niet pijnlijk, is het niet schadelijk voor je huid, is het niet super ongemakkelijk, ben ik niet een vermogen kwijt tegen de tijd dat ik klaar ben, duurt het niet heel lang etc. etc.

Ik hoop met Laser Studio Noord een hoop vrouwen en mannen te overtuigen om toch deze stap te zetten. Wij bieden professionele laserbehandelingen aan met de beste apparatuur in een relaxte omgeving. We vinden het heel belangrijk dat jij je bij ons op je gemak voelt. Je kunt zo binnenkomen voor informatie of je plant zelf via onze website heel eenvoudig een afspraak in. Je kan dan zelf een geschikt moment uitkiezen. Het voordeel is dat wij heel flexibel zijn. Je kan zelfs ’s avonds of in het weekend bij ons terecht! (ook op zondag)

Tijdens een informatie gesprek met een kop koffie of thee geef ik je alle info die je nodig hebt, beantwoord al je vragen en hoop ik je over de drempel heen te helpen!

Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×