Skip to main content
Tatoeage verwijdering met Laseren door Laserstudionoord.nl

Zwarte tattoo’s kunnen in gemiddeld 4 tot 8 behandelingen verwijderd worden. Er zijn echter ook gevallen waarbij het er veel meer behandelingen nodig zijn. Dat heeft te maken met de inkt die gebruikt is, de hoeveelheid inkt en hoeveel lagen inkt er over elkaar zitten. Gekleurde tattoo’s nemen vaak het dubbele aantal behandelingen in beslag. Het laten verwijderen van een gekleurde tattoo is een traject van vaak meerdere jaren.

Let op! Wij laseren niet alle gekleurde tattoo’s. Is de tattoo te groot of zijn er te veel complexe kleuren aanwezig dan kunnen wij je niet helpen.

Tatoeage verwijderen met laserbehandeling schouderbladen Laserstudionoord.nl

Nee, het laseren van jouw tattoo is een koud kunstje!
Een tattoo van 5 cm² is binnen 5 minuten helemaal gelaserd! 
Tussen elke behandeling zit steeds 8 weken, in totaal kan het dus wel even duren voordat je helemaal van je tattoo af bent. Dat varieert tussen de 4 maanden en 3 jaar.

Tattoo verwijdering laserbehandeling Laserstudionoord.nl

Een tattoo verwijderen is niet geheel pijnloos.
Door dat wij een huidkoel apparaat gebruiken is de pijn veel beter te verdragen. Ook koelen we vooraf met een ice-pack. De huid is dus wat verdoofd voordat we beginnen met laseren. Bovendien duurt de behandeling maar kort, met een tattoo van 5 cm² zijn we 2 minuten bezig.

Tatoeage verwijdering 4 behandelingen resultaat vermindering

Meteen na het laseren zie je vaak een witte laag over de tattoo ontstaan. Dit heet “frosting” en trekt een uur na het laseren weer weg. Na 2 weken zie je meestal de eerste lichte plekjes ontstaan. Dit komt doordat het lichaam de inkdeeltjes heel langzaam gaat afvoeren in de weken na het laseren.

Houd jij je aan de nazorg regels dan is dit risico heel klein. In sommige gevallen is de tattoo niet mooi genezen na het zetten of is er littekenweefsel ontstaan na het zetten. Dit blijf je dan zien als de tattoo weg gelaserd is.
Ook kunnen er pigmentvlekken achterblijven. Dit kan ook weer bijtrekken, maar er is altijd een risico dat je iets blijft zien op de plek van de tattoo.
In sommige gevallen is een tattoo niet helemaal te verwijderen maar enkel op te lichten. In dat geval kan je de tattoo mooi laten coveren zonder dat de nieuwe tattoo heel donker wordt.

Ja, dit kan. Echter zijn hier heel veel behandelingen voor nodig. Gemiddeld genomen tussen de 15 en 25 behandelingen. Er zit steeds 8 weken tussen de behandelingen, je bent dus gemiddeld 2,5 tot 5 jaar onderweg als je een gekleurde tattoo wil laten verwijderen. Ook zijn heftige huidreacties veel voorkomend bij het laseren van gekleurde inkt. Dat komt doordat de huid vaak allergisch reageert op vrijgekomen inktdeeltjes. De kans is groot dat je na het weg laseren van een gekleurde tattoo nog iets blijft zien.

Let op! Wij laseren niet alle gekleurde tattoo’s. Is de tattoo te groot of zijn er te veel complexe kleuren aanwezig dan kunnen wij je niet helpen.

De beste resultaten met de PicoSecond laser

Wil jij van je tattoo af of wil jij je tattoo laten oplichten zodat je deze kan laten coveren? Dan is de Picolaser een goede keuze. Deze laser werkt razendsnel zonder de huid te beschadigen. Zwarte tattoo’s zijn meestal verdwenen in gemiddeld 4-12 behandelingen.

Het gaat tijdens het laseren niet alleen om het verwijderen van tatoeages of pigment deeltjes. De contra-indicaties zijn erg belangrijk. Kijk hier of jij geschikt bent voor een laserbehandeling.

Na 4 keer
Voor
Na 1 keer
Voor
Na 3 keer
Voor
Na 2 keer
Voor
Na 5 keer
Voor
Na 1 keer
Voor

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Dit vinden onze klanten

“Ik ben na de eerste behandeling al super tevreden. 

Evelien doet het super! Ze heeft mij alles goed uitgelegd en nu al goed resultaat. Scheer nu al per week nog maar 1 keer wat kleine stoppels weg. En dat na 1 behandeling. Echt top! Over een paar weekjes mijn 2e behandeling gepland staan.”

– Roos

” Evelien neemt echt de tijd om je goed te informeren en zorgt ervoor dat je behandeling zorgvuldig gedaan word. Heb alles prettig ervaren dus echt een aanrader!”

–  Tom B.

” Evelien neemt de tijd voor je, legt goed uit wat er gedaan word. Ben met 1 zone begonnen maar resultaat is snel merkbaar dus inmiddels zijn het al twee zones waar aan gewerkt word 😉 “

–  Esther Vd M.

” Snelle Reactie op vragen en een professionele en tegelijkertijd relaxte houding van de eigenaresse. Het geeft een vertrouwd gevoel. Ik bezoek de salon graag! Snel resultaat! “

–  Janneke B.

” Onwijs leuke en vriendelijke dame! Neemt de tijd voor het intake gesprek en legt de behandeling duidelijk uit. Nu 2 behandelingen gehad en super tevreden met het resultaat!”

–  Adrie vd E.


⭐⭐⭐⭐⭐

– Joyce v.d.W

⭐⭐⭐⭐⭐

– Edwin

“Zeker een aanrader! Goede prijzen en fijne service. Ze legt alles duidelijk uit en stelt je op je gemak”

– Irene V.

“Super leuke en deskundige meid. Neemt de tijd. Werkt schoon en zorgvuldig.”

– Leonieke S.

“Last van haren op mijn schouders/bovenrug. Ben 2x geweest in haar leuke/nette salon en al een geweldig resultaat! En voor een goede prijs”

– Gertjan 

“Evelien is vriendelijk en professioneel.
Eerlijk over de behandeling en het aantal herhalingen wat nodig is.
Ik raad Laser Studio Noord zeker aan!”

– Marloes v.D

“Last van een aantal haren op mijn schouders/bovenrug. Nu nog maar 2x geweest in haar leuke salon en al een geweldig resultaat! En voor een veel lagere prijs dan de meeste andere aanbieders.”

– Michel B.

    Tarieven tatoeage verwijderen

    Op onze tarievenpagina vind je alle kosten per cm². Twijfel je over het formaat van je tattoo of bestaat je tattoo enkel uit lijnen? Stuur ons dan een foto, dan krijg je van ons een juiste prijsindicatie.

    ×