Skip to main content

Defintief ontharen onderrug klein dames Laserstudio Noord

Gemiddeld tussen de 6 en 10 behandelingen.
Dit is per persoon verschillend en is afhankelijk van de kleur haar, kleur huid, gevoeligheid van de huid en de zone die je laat laseren.

Tatoeage verwijderen met laserbehandeling schouderbladen Laserstudionoord.nl

Dit is afhankelijk van de zone die je laat laseren. Met de oksels zijn we ongeveer 15 minuten bezig. Het laseren van de onderbenen neemt ongeveer een half uur in beslag.

Laserontharing bakkebaarden en wang rondom gezicht. vrouw Laserstudio Noord

Sommige mensen ervaren enkel een prikkel of voelen warmte. Anderen vinden de behandeling af en toe pijnlijk.
Dit is ook sterk afhankelijk van welke zone je laat laseren. Oksels, schaamstreek en bovenlip kunnen gevoeliger zijn als bijvoorbeeld de benen.

Tatoeage verwijdering 4 behandelingen resultaat vermindering

Na ongeveer 10 dagen gaat het haar minder snel groeien. De eerste haren zullen nu ook uitvallen. 
De meeste mensen zien na 1 behandeling al duidelijk verschil!

Laserstudionoord.nl eindresultaat laserbehandeling benen dame

Ja, je mag je zo vaak scheren als je wilt!
Alleen harsen, waxen, epileren en ontharen met ontharingscrèmes mag niet.

Triple Wave Lasertechniek

Scheren, epileren, harsen, waxen, ontharingscreme of IPL. De meeste ontharingsmethodes zijn pijnlijk en de haartjes komen altijd weer terug. Gelukkig is er nu de nieuwste technologie op het gebied ontharing met de Triple Wave Lasertechniek. De laser werkt met drie verschillende golflengtes die ervoor zorgen dat ieder huidtype; licht of donker, veilig en vrijwel pijnloos behandeld kan worden. Door te laseren zorg je ervoor dat de haarzakjes definitief worden vernietigd, er kunnen hierna simpelweg geen nieuwe haartjes meer uit  de haarzakjes groeien. Onze laser is voorzien van een medische  CE-certificering. Op de pagina hoe werkt het gaan we veel dieper op de de gehele behandeling in en leggen we jou alles uit.

Laserstudio Noord apparatuur instellen voor de juiste laserbehandeling

Het verschil tussen Laserontharing en IPL

De termen IPL ontharing & laserontharing worden vaak door elkaar gebruikt. Beide bevinden zich binnen hetzelfde spectrum aan golflengtes, maar IPL maakt gebruik van meerdere golflengtes die zich direct vanuit de lamp verspreiden. Laser maakt gebruik van één enkele golflengte tegelijkertijd die als een rechte straal wordt afgegeven.

IPL en Triple Wave Lasers werken beide met licht dat zorgt voor warmteoverdracht. Via het haartje vindt de warmte zijn weg naar de haarwortel, waar het haarzakje wordt vernietigd.

IPL heeft een brede lichtbundel, terwijl de Triple Wave Laser uit één dunne, rechte en krachtige straal bestaat. Het licht van IPL verspreidt zich dus over een groter oppervlak en wordt daardoor afgezwakt.

De Triple Wave Laser vindt razendsnel en rechtstreeks zijn weg naar het haarzakje en dringt dieper door.
Bij behandeling met IPL zijn vaak meer behandelingen nodig om de haarzakjes definitief uit te schakelen. Bij behandeling met de Triple Wave methode is dat effect veel sneller bereikt. Ook is de kans groot dat er na behandeling met IPL weer haren terug komen omdat de haarzakjes niet vernietigd maar enkel beschadigd zijn.

Wij behandelen veel klanten die al eens eerder IPL geprobeerd hebben en toch weer veel haargroei hebben. 
Wil je echt definitief van je haargroei af? Kies dan voor laserontharing i.p.v. IPL. De behandelingen zijn bij IPL vaak iets goedkoper, maar het resultaat is vaak niet blijvend.

Na 4 behandelingen
Voor
Na 1 behandeling
Voor

Voor wie?

Mannen

Jij bent een man en je wil je laten ontharen? Welkom bij Laser Studio Noord! Geen ingegroeide haartjes meer, rode bultjes en jeuk. Vanaf nu een strakke baardlijn, een gladde rug en borst of welk lichaamsdeel dan ook. Laserontharing bij Laser Studio Noord is de uitkomst voor mannen en is een zeer effectieve methode om ongewenste haren definitief te verwijderen. Laserontharing met de Triple Wave kan worden toegepast op alle huidtypen (inclusief gebruinde huid), Wij behandelen alle lichaamsdelen het hele jaar door.
Wij behandelen wekelijks verschillende lichaamszones bij mannen. Voel je niet onzeker, er zijn veel meer mannen die je voor gingen!

Vrouwen

Heb jij als vrouw last van ongewenste haargroei in het gezicht, onder de oksels, bij je bikinilijn of jouw benen? Laserontharing met de Triple Wave laserapparatuur biedt de perfecte uitkomst. Wij ontharen van top tot teen! Mis je iets op onze prijslijst of heb je vragen? Stel ze gerust. Ontharen op de intieme delen doen we vaak. Schaam je niet wij zijn professionals. Het is ons werk om jouw ongewenste haargroei definitief te ontharen waar dan ook.

Jonger dan 18 jaar?

Ben je nog geen 18? Dan hebben we toestemming nodig van een ouder of verzorger. Laseren onder de 18 is bij ons wel mogelijk, plan een informatiegesprek in, dan vertellen wij je graag wat je kan verwachten.

Huid en haarkleur

Onze laser kan ook gebruikt worden op de zongebruinde of donkere huidskleur. Erg blonde, witte of grijze haren zijn helaas niet te behandelen. Rode haren kunnen meestal ook niet behandeld worden.

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Dit vinden onze klanten

“Ik ben na de eerste behandeling al super tevreden. 

Evelien doet het super! Ze heeft mij alles goed uitgelegd en nu al goed resultaat. Scheer nu al per week nog maar 1 keer wat kleine stoppels weg. En dat na 1 behandeling. Echt top! Over een paar weekjes mijn 2e behandeling gepland staan.”

– Roos

” Evelien neemt echt de tijd om je goed te informeren en zorgt ervoor dat je behandeling zorgvuldig gedaan word. Heb alles prettig ervaren dus echt een aanrader!”

–  Tom B.

” Evelien neemt de tijd voor je, legt goed uit wat er gedaan word. Ben met 1 zone begonnen maar resultaat is snel merkbaar dus inmiddels zijn het al twee zones waar aan gewerkt word 😉 “

–  Esther Vd M.

” Snelle Reactie op vragen en een professionele en tegelijkertijd relaxte houding van de eigenaresse. Het geeft een vertrouwd gevoel. Ik bezoek de salon graag! Snel resultaat! “

–  Janneke B.

” Onwijs leuke en vriendelijke dame! Neemt de tijd voor het intake gesprek en legt de behandeling duidelijk uit. Nu 2 behandelingen gehad en super tevreden met het resultaat!”

–  Adrie vd E.


⭐⭐⭐⭐⭐

– Joyce v.d.W

⭐⭐⭐⭐⭐

– Edwin

“Zeker een aanrader! Goede prijzen en fijne service. Ze legt alles duidelijk uit en stelt je op je gemak”

– Irene V.

“Super leuke en deskundige meid. Neemt de tijd. Werkt schoon en zorgvuldig.”

– Leonieke S.

“Last van haren op mijn schouders/bovenrug. Ben 2x geweest in haar leuke/nette salon en al een geweldig resultaat! En voor een goede prijs”

– Gertjan 

“Evelien is vriendelijk en professioneel.
Eerlijk over de behandeling en het aantal herhalingen wat nodig is.
Ik raad Laser Studio Noord zeker aan!”

– Marloes v.D

“Last van een aantal haren op mijn schouders/bovenrug. Nu nog maar 2x geweest in haar leuke salon en al een geweldig resultaat! En voor een veel lagere prijs dan de meeste andere aanbieders.”

– Michel B.

    Tarieven laser ontharen

    Op onze tarievenpagina vind je alle mogelijke behandelgebieden voor laserontharing. De kosten per behandeling hebben we ook overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Laser Studio Noord.
    Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing

    Klik hier voor de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

    ×