Skip to main content

Services

Waar kunnen we jou mee helpen?

Laser ontharen

Permanent ontharen van jouw lichaam en gezicht met een laser is de beste ontharingsmethode die er is. Bij andere methodes zal er altijd weer haar terug groeien. Zelfs bij behandeling met IPL is de kans op nieuwe haargroei groot. Laserontharing is de enige methode die effectief zorgt voor definitieve ontharing.

Tattoo verwijderen

Een tatoeage of tattoo is normaal gesproken de versiering van je lichaam. Spijt van zo’n weloverwogen versiering kan je altijd krijgen en gelukkig is het tegenwoordig steeds beter te herstellen. Je tatoeage kan je nu zonder littekens definitief laten verwijderen met de PicoSecond door Laser Studio Noord in Assen.

Tanden bleken

Jij wil toch ook een stralende witte glimlach? Witte tanden zonder je tandglazuur te beschadigen.
Dat kan! Bij Laser Studio Noord kan je terecht voor diverse bleekbehandelingen. Wij beschikken over een unieke bleekgel die in combinatie met onze super krachtige LED lamp zorgt voor gegarandeerd resultaat, bij ons ga je niet naar huis zonder wittere tanden!

Oorgaatjes prikken

Je bent bij Laser Studio Noord aan het juiste adres als je waarde hecht aan 100% kwaliteit en veiligheid als het gaat om oorgaatjes prikken. Wij werken met STUDEX®,‘s werelds grootste fabrikant van instrumenten om oorgaatjes te prikken, huidvriendelijke oorbellen en nazorgproducten. We zijn officieël parner van de absolute marktleider en zijn hier erg trots op.

Tandkristallen en tandsieraden

Bij Laser Studio Noord bieden we niet alleen Swarovski tandkristallen aan, maar ook prachtige gouden tandsieraden van 18 en 22 karaats massief goud. Met onze tandsieraden geef je je gebit net dat beetje extra glans. Onze tandjuwelen zijn bestand tegen eten, drinken en tandenpoetsen, en worden veilig en pijnloos aangebracht met speciale tandartslijm. Maak je gebit stralend met onze Bling Bling!

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze FAQ voor alle veel gestelde vragen.

×