Skip to main content

Blog

Welkom op onze blog-pagina.
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen, resultaten, succesverhalen en alle ins en outs van Laser Studio Noord!

De aankoop van het pand bij Oppject

8 mei 2023

Aan de kroonwerk 9 is Laser Studio Noord gevestigd. Hier kun je onder andere  terecht voor laser ontharing,  het laten verwijderen van tattoo’s en voor het laten bleken van je tanden. Op haar vorige locatie had Laser Studio Noord de beschikking over slechts één behandelruimte. Na succesvolle groei van haar bedrijf ging Evelien op zoek naar een nieuw pand. Ze zocht een gunstig gelegen locatie met genoeg ruimte voor de laserbehandelingen en met een professionele uitstraling. 

Het perfecte pand werd gespot door haar partner Michel Boer. Hij had al eerder samengewerkt met Nol (eigenaar Oppject) en nam contact met hem op. De volgende dag konden ze al kijken, Nol kon daar helaas niet bij aanwezig zijn. Door eerder contact vertrouwde hij het Evelien en haar partner toe om zelf een kijkje te nemen. Ze konden de sleutel komen ophalen. Alhoewel sleutel misschien niet het juiste woord is, ze kregen namelijk een deurklink mee. Deze deurklink was tot dan toe altijd de “sleutel” van het pand geweest. Nog diezelfde middag kreeg Nol een belletje van Michel. Het pand was verkocht. Dit moest de nieuwe locatie van Laser Studio Noord worden. 

Er was alleen een “klein” probleem, er zat namelijk nog helemaal niks in het pand, zelfs geen riolering.  “Nadat er overeenstemming was bereikt over de prijs, heeft Nol voor ons geregeld dat als voorbehoud gold dat er in elk geval wel een toilet geïnstalleerd zou kunnen worden, dat was top! Daarnaast vond ik de samenwerking sowieso erg prettig. Bij Oppject zijn ze erg flexibel, als wij bijvoorbeeld even iets wilden bekijken, konden we altijd de sleutel even ophalen. Erg fijn!” Aldus Evelien.

Met veel toewijding en inzet heeft Evelien ervoor gezorgd dat de nieuwe studio precies is geworden zoals zij in gedachten had. Ondanks de uitdagingen die ze tegenkwam, is het haar gelukt om een professionele laserstudio te creëren in het centrum van Assen. Het was een hele uitdaging, maar het resultaat mag er zijn!

×