Skip to main content

De aankoop van het pand bij Oppject

Aan de kroonwerk 9 is Laser Studio Noord gevestigd. Hier kun je onder andere  terecht voor laser ontharing,  het laten verwijderen van tattoo’s en voor het laten bleken van je tanden. Op haar vorige locatie had Laser Studio Noord de beschikking over slechts één behandelruimte. Na succesvolle groei van haar bedrijf ging Evelien op zoek naar een nieuw pand. Ze zocht een gunstig gelegen locatie met genoeg ruimte voor de laserbehandelingen en met een professionele uitstraling. 

Het perfecte pand werd gespot door haar partner Michel Boer. Hij had al eerder samengewerkt met Nol (eigenaar Oppject) en nam contact met hem op. De volgende dag konden ze al kijken, Nol kon daar helaas niet bij aanwezig zijn. Door eerder contact vertrouwde hij het Evelien en haar partner toe om zelf een kijkje te nemen. Ze konden de sleutel komen ophalen. Alhoewel sleutel misschien niet het juiste woord is, ze kregen namelijk een deurklink mee. Deze deurklink was tot dan toe altijd de “sleutel” van het pand geweest. Nog diezelfde middag kreeg Nol een belletje van Michel. Het pand was verkocht. Dit moest de nieuwe locatie van Laser Studio Noord worden. 

Er was alleen een “klein” probleem, er zat namelijk nog helemaal niks in het pand, zelfs geen riolering.  “Nadat er overeenstemming was bereikt over de prijs, heeft Nol voor ons geregeld dat als voorbehoud gold dat er in elk geval wel een toilet geïnstalleerd zou kunnen worden, dat was top! Daarnaast vond ik de samenwerking sowieso erg prettig. Bij Oppject zijn ze erg flexibel, als wij bijvoorbeeld even iets wilden bekijken, konden we altijd de sleutel even ophalen. Erg fijn!” Aldus Evelien.

Met veel toewijding en inzet heeft Evelien ervoor gezorgd dat de nieuwe studio precies is geworden zoals zij in gedachten had. Ondanks de uitdagingen die ze tegenkwam, is het haar gelukt om een professionele laserstudio te creëren in het centrum van Assen. Het was een hele uitdaging, maar het resultaat mag er zijn!

Tanden bleken in Assen

We zijn helemaal los! Sinds onze opening loopt het storm in de studio. Met name het tanden bleken blijkt razend populair te zijn in Assen. Wat ontzettend fijn om mensen zo blij te kunnen maken met een witte lach! We hebben in de eerste week al een 2e lamp besteld omdat we de vraag niet aan konden. Nu kunnen we dus 2 klanten tegelijk bleken. Super leuk, want nu kan je ook Metje moeder, vriend, vriendin, broer of zus komen. De massage stoelen waren een kleine gok toen we ze gingen aanschaffen. Ik weet nog dat ik tegen mijn vriend zei; is dat niet een beetje overdreven? Maar hij was vastberaden. Nu we eenmaal op dreef zijn en we alleen maar positieve reacties van klanten krijgen ben ik meer dan overtuigd! Hoe lekker is dat ook. Even niks doen, geen telefoon, geen afleiding, gewoon achterover liggen in een massagestoel. En dan met een witte lach de deur uit lopen!

Wat heb ik toch een mooie baan 🙂

De drempel voor laserontharing

Ik hoor vaak van mijn klanten dat ze een drempel over moesten voordat ze uiteindelijk bij mij in de stoel belanden. Er is toch nog een bepaald soort angst voor het onbekende als het gaat om laserontharing.

Werkt het wel, is het niet pijnlijk, is het niet schadelijk voor je huid, is het niet super ongemakkelijk, ben ik niet een vermogen kwijt tegen de tijd dat ik klaar ben, duurt het niet heel lang etc. etc.

Ik hoop met Laser Studio Noord een hoop vrouwen en mannen te overtuigen om toch deze stap te zetten. Wij bieden professionele laserbehandelingen aan met de beste apparatuur in een relaxte omgeving. We vinden het heel belangrijk dat jij je bij ons op je gemak voelt. Je kunt zo binnenkomen voor informatie of je plant zelf via onze website heel eenvoudig een afspraak in. Je kan dan zelf een geschikt moment uitkiezen. Het voordeel is dat wij heel flexibel zijn. Je kan zelfs ’s avonds of in het weekend bij ons terecht! (ook op zondag)

Tijdens een informatie gesprek met een kop koffie of thee geef ik je alle info die je nodig hebt, beantwoord al je vragen en hoop ik je over de drempel heen te helpen!

Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing

De man achter de website

Een mooie en goed werkende website heb je niet zomaar… Daar heb je een mannetje voor nodig.
Die met je meedenkt, opzetjes maakt, lay-outs bedenkt, initiatieven neemt, menu structuren aanmaakt, je alles helder uit kan leggen en ga zo maar door.
Het is niet niks, en als je er voor gaat zitten, ben je zo een paar uur verder. En dat telt in de week het aantal uren flink op kan ik inmiddels uit ervaring vertellen.
Waar de meeste marketing en media bedrijven alleen het broodnodige doen, heb ik dus zo’n mannetje gevonden die ziel en zaligheid in de website heeft gelegd!
Vandaag is de website online gegaan, zonder er nog ruchtbaarheid aan te geven.
Dus kunnen ik en de man achter de website nog even in stilte genieten en trots zijn op wat we gemaakt hebben! En morgen? Dan mag iedereen het zien!
Bedankt Nick, NJM Media, voor jouw kennis, kunde, flexibiliteit en betrokkenheid bij het bouwen van deze prachtige website! #trots!


×