Skip to main content
Laserstudio Noord Evelien staat voor je klaar met haar Laserapparaat tatoeage verwijderen 1920 x 1080

Wat leuk dat jij meer wilt weten over het gezicht achter Laser Studio Noord!

Mijn naam is Evelien van Dellen.
Sinds begin 2022 heb ik mijn eigen laserstudio in Assen. Ik begon met Studio Hairless en focuste mij enkel op laserontharing. Na precies een jaar is mijn salon verhuisd naar een nieuw pand, kregen we een nieuwe naam, zijn we uitgebreid van 1 naar 3 behandelruimtes en hebben we de nieuwste laserapparatuur staan.
Naast laserontharing en tatoeage verwijdering kan je bij ons ook je tanden laten bleken.

Het eerste contact met het laserontharen is ontstaan omdat ik zelf mijn onderbenen wilde laten laseren. Ik was het zat om mijn benen om de dag te moeten scheren. De volgende dag had ik vaak alweer stoppels. Hierdoor kwamen de plannen om zelf een studio te openen al snel. Ik ben altijd bezig met door-ontwikkelen en bijscholen, het was dus een logische stap naar een groter pand, zodat we nog meer diensten konden aanbieden.
Ik vind het heel belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen in mijn studio. Een persoonlijke benadering en een ontspannen sfeer staan bij mij hoog in het vaandel. 

Met het diploma schoonheidsspecialist, vakgerichte opleidingen voor laserontharing en tatoeage verwijdering en de cursus tanden bleken op zak kan ik mezelf nu een echte laser en bleekspecialist noemen. En met de nieuwste apparatuur op de markt hoop ik heel wat klanten blij te mogen maken!

Wil jij ook van je ongewenste haargroei of tattoo af? Of wil jij ook zo’n stralend witte lach, en wil je daarvoor niet de hoofdprijs betalen? Je bent bij ons aan het juiste adres! 
Wist je trouwens dat je bij ons ook oorgaatjes kan laten prikken? Wij zijn officieel partner van Studex b.v.
Dit systeem is 100% steriel, veilig en zacht. Zeer geschikt voor kinderen dus!


De ontvangstruimte

Onze behandelruimtes

 • Tanden bleken in luxe massagestoelen

Tanden bleken in luxe massage stoelen

 • Laser ruimte laser studio noord

Laserontharing en tatoeage verwijdering

Japanese Head Spa Assen

 • HeadSpa Assen

Japanese Head Spa Assen

Japanese Head Spa Assen

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Dit vinden onze klanten

 • “Ik ben na de eerste behandeling al super tevreden. 

  Evelien doet het super! Ze heeft mij alles goed uitgelegd en nu al goed resultaat. Scheer nu al per week nog maar 1 keer wat kleine stoppels weg. En dat na 1 behandeling. Echt top! Over een paar weekjes mijn 2e behandeling gepland staan.”

  – Roos

 • ” Evelien neemt echt de tijd om je goed te informeren en zorgt ervoor dat je behandeling zorgvuldig gedaan word. Heb alles prettig ervaren dus echt een aanrader!”

  –  Tom B.

 • ” Evelien neemt de tijd voor je, legt goed uit wat er gedaan word. Ben met 1 zone begonnen maar resultaat is snel merkbaar dus inmiddels zijn het al twee zones waar aan gewerkt word 😉 “

  –  Esther Vd M.

 • ” Snelle Reactie op vragen en een professionele en tegelijkertijd relaxte houding van de eigenaresse. Het geeft een vertrouwd gevoel. Ik bezoek de salon graag! Snel resultaat! “

  –  Janneke B.

 • ” Onwijs leuke en vriendelijke dame! Neemt de tijd voor het intake gesprek en legt de behandeling duidelijk uit. Nu 2 behandelingen gehad en super tevreden met het resultaat!”

  –  Adrie vd E.


 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  – Joyce v.d.W

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  – Edwin

 • “Zeker een aanrader! Goede prijzen en fijne service. Ze legt alles duidelijk uit en stelt je op je gemak”

  – Irene V.

 • “Super leuke en deskundige meid. Neemt de tijd. Werkt schoon en zorgvuldig.”

  – Leonieke S.

 • “Last van haren op mijn schouders/bovenrug. Ben 2x geweest in haar leuke/nette salon en al een geweldig resultaat! En voor een goede prijs”

  – Gertjan 

 • “Evelien is vriendelijk en professioneel.
  Eerlijk over de behandeling en het aantal herhalingen wat nodig is.
  Ik raad Laser Studio Noord zeker aan!”

  – Marloes v.D

 • “Last van een aantal haren op mijn schouders/bovenrug. Nu nog maar 2x geweest in haar leuke salon en al een geweldig resultaat! En voor een veel lagere prijs dan de meeste andere aanbieders.”

  – Michel B.

  ×