Skip to main content

Laserontharing lichaam vrouwen

Stop met scheren, epileren, waxen en harsen van je lichaam. Stop met jezelf pijn te doen en neem definitief afscheid van jouw ongewenste haargroei met Triple Wave laserontharing bij Laserstudio Noord.

Ben jij ook klaar met die eeuwige stoppels en ingegroeide haren? Een paar uur na het scheren voel je vaak de eerste stoppeltjes al weer doorkomen. Investeer in jezelf en bespaar je zo een hele hoop tijd en ongemak!

Definitieve laserontharing van je lichaam bij Laserstudio Noord is de uitkomst voor jou. Hieronder kan je bekijken welke zones voor jou van toepassing zijn en wat de prijs is per behandeling. 

* wordt enkel behandeld bij juiste hygiëne

Gemiddeld heb je tussen de 8 en 10 behandelingen nodig. De bovenstaande prijzen zijn per behandeling. Het totaalbedrag is afhankelijk van het aantal benodigde behandelingen. Je rekent bij ons direct na elke behandeling af. Tussen elke behandeling zit gemiddeld 4-6 weken.

Tarieven laser ontharen

Op onze tarievenpagina vind je alle mogelijke behandelgebieden voor laserontharing. De kosten per behandeling hebben we ook overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Laser Studio Noord.
×