Skip to main content

Schaamstreek laseren

Je schaamstreek laat je niet elke dag laseren, en het kan best even ongemakkelijk voelen, dat begrijpen we.
Bij Laser Studio Noord zien we elke dag veel verschillende mensen voorbij komen, en geen schaamstreek is ons te gek.
Omdat het prettig is om eerst even kennis te maken plannen we altijd eerst een intake gesprek in. We leggen je dan alles uit en je weet meteen wat je van ons kan verwachten. Je wordt bij ons altijd door dezelfde behandelaar geholpen, dat is wel zo prettig als het om je schaamstreek gaat.

Schaamstreek laseren vrouwen Laser Studio Noord

Boek nu je gratis intakegesprek met huidanalyse

Overweeg je laser ontharing en wil je hierover meer informatie? Plan dan nu je intakegesprek in.

We vertellen je dan wat je kan verwachten, wat de kosten zijn en hoe we te werk gaan. Een informatiegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing 1000 x 1000 px

Tarieven laser ontharen

Op onze tarievenpagina vind je alle mogelijke behandelgebieden voor laserontharing. De kosten per behandeling hebben we ook overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Laser Studio Noord.
Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Wij hebben een antwoord.

Doet het pijn?

Uit ervaring kunnen we zeggen dat het laseren van de schaamstreek wel wat gevoelig is, maar niet als pijnlijk ervaren wordt. Het gevoel is te vergelijken met een klein speldenprikje. Tijdens de behandeling zorgen we ervoor dat de huid gekoeld wordt, zodat je er zo min mogelijk van voelt.
Geef duidelijk aan wat je voelt, als het onprettig is dan stellen we de laser anders in. Het is niet de bedoeling dat het pijn doet.

Kan je je schaamlippen laseren?

Ja dat kan zeker. Haar op de schaamlippen (en vooral het binnenste randje) is wel wat lastiger te laseren dat overig schaamhaar. Dat komt omdat de laser een stuk lager ingesteld staat. Houd er rekening mee dat er altijd wat haartjes zullen achterblijven. Voor de schaamlippen geldt, tussen de 60 en 80% minder haar is haalbaar.

Kan je je balzak laseren?

Ja dat kan, we stellen de laser anders in als voor het overige schaamhaar, zoals je je kan voorstellen zijn de ballen wat gevoeliger.
Geef aan wat je voelt en als het onprettig is. Dan stellen we de laser anders in.
We vragen je om zelf een beetje te helpen tijdens de behandeling door alles strak te trekken. Zo kunnen we overal goed bij en is de behandeling sneller klaar.

Is het niet heel ongemakkelijk?

Nee, voor ons in ieder geval niet.
We zijn specialist in het laseren van alle lichaamszones. 
Als je je bij ons laat laseren kan je er op rekenen dat je discreet en professioneel wordt behandeld.

Wat zijn de regels?

Eigenlijk is het heel simpel;

  • Je bent schoon en fris voor de behandeling
  • Je bent geschoren, dit doen wij niet voor je
  • Ongepaste opmerkingen of ongewenste intimiteiten zijn onacceptabel. We zullen de behandeling dan direct afbreken en eventuele stappen ondernemen.
×