Skip to main content

Schaamstreek laseren

Je schaamstreek laseren betekent definitief verlost van je schaamhaar. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over ongewenste haargroei op de gevoelige plaatsen. Geen pijnlijke en ingegroeide haren meer. Nooit meer scheren, epileren of waxen. Voor zowel mannen en vrouwen staat de deur van onze studio geopend. Het lijkt misschien ongemakkelijk maar wij zijn een professionele studio waar het heel normaal is om deze zones te behandelen.

Schaamstreek laseren vrouwen Laser Studio Noord

Boek nu je gratis intakegesprek met huidanalyse

Overweeg je laser ontharing en wil je hierover meer informatie? Plan dan nu je intakegesprek met huidanalyse. Jij krijgt te horen hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is en wat de beste aanpak is voor jouw specifieke wensen. Dit is volledig gratis!

Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing 1000 x 1000 px

Schaamlippen
laseren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit, sed do eiusmod.

Scotum en balzak
laseren

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu.

Tarieven laser ontharen

Op onze tarievenpagina vind je alle mogelijke behandelgebieden voor laserontharing. De kosten per behandeling hebben we ook overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Laser Studio Noord.
Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Wij hebben een antwoord.

Is laseren schaamstreek pijnlijk?
Uit ervaring kunnen we zeggen dat het laseren van de schaamstreek wel wat gevoelig is, maar niet als pijnlijk ervaren wordt. Het gevoel is te vergelijken met een klein speldenprikje. Tijdens de behandeling zorgen we ervoor dat de huid gekoeld wordt, zodat je er zo min mogelijk van voelt.
Kan je je schaamlippen laseren?
Je schaamlippen zelf ontharen kan erg pijnlijk zijn. Met de laserbehandeling van Laser Studio Noord is het ontharen van je schaamlippen pijnloos en effectief. Zo heb je nooit meer last van ongewenste of ingegroeide haartjes op en rond je schaamlippen.
×