Skip to main content

Rug laseren

Weg met die irritante ongewenste haren op je rug. Nooit meer scheren, waxen of harsen maar definitief verlost. De laserbehandelingen met de Triple Wave techniek is de oplossing en een hele effectieve manier. De laserspecialist beoordeelt met de huidanalyse de dikte, hoeveelheid en dichtheid van de haren waar de huidskleur ook een bepalende factor is. Dan wordt de meest effectieve behandelmethode aangeboden voor 100% resultaat.

Boek nu je gratis intakegesprek met huidanalyse

Overweeg je laser ontharing en wil je hierover meer informatie? Plan dan nu je intakegesprek met huidanalyse. Jij krijgt te horen hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is en wat de beste aanpak is voor jouw specifieke wensen. Dit is volledig gratis!

Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing 1000 x 1000 px

Schouders en bovenrug
laseren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit, sed do eiusmod.

Onderrug
laseren

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu.

Tarieven laser ontharen

Op onze tarievenpagina vind je alle mogelijke behandelgebieden voor laserontharing. De kosten per behandeling hebben we ook overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Laser Studio Noord.
Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Wij hebben een antwoord.

Hoe vaak laseren rug?
De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig.
Hoe kom ik van mijn rug haar af?
Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Hoe lang duurt rug laseren?
Hoe lang een laserbehandeling duurt, is afhankelijk van het gebied op de huid dat onthaard wordt. Een laserbehandeling van de bovenlip duurt bijvoorbeeld ongeveer 10 minuten, terwijl een behandeling van de rug ongeveer 1 uur duurt. Er zijn meestal zes tot acht behandelingen nodig om de haren definitief te verwijderen.
×