Skip to main content

Oksels laseren

De Triple Wave Laser zorgt ervoor dat het haar onder je oksels en de bijbehorende haarzakjes vernietigd worden in de actieve haargroei fase. Dit heeft als resultaat dat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Omdat niet alle haarzakjes onder je oksels op het moment van de laserbehandeling in de actieve groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes volledig te vernietigen.

Laserstudio Noord behandeling vrouw lichaam oksels

Boek nu je gratis intakegesprek met huidanalyse

Overweeg je laser ontharing en wil je hierover meer informatie? Plan dan nu je intakegesprek met huidanalyse. Jij krijgt te horen hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is en wat de beste aanpak is voor jouw specifieke wensen. Dit is volledig gratis!

Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing 1000 x 1000 px

Tarieven laser ontharen

Op de tarievenpagina in het menu van de website vind je alle mogelijke behandelgebieden voor laserontharing. De kosten per behandeling staan overzichtelijk op een rijtje zodat jij precies weet wat een laserbehandeling kost bij Laser Studio Noord.

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Wij hebben een antwoord.

Hoeveel laserbehandelingen voor de oksels ben ik nodig ?

De Triple Wave Laser verwijderd jouw ongewenste okselharen effectief en veilig. De haren moeten wel donker en dik genoeg zijn en in de actieve groeifase zitten. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de hoeveelheid haren en het type huid zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit 6 weken. Met een gratis intake en huidanalyse kunnen we alle details doornemen.

Hoeveel kost oksels laseren?

Op onze Tarieven pagina vind je de complete lijst van alle zones.

Hoe ziet mijn huid eruit na het laseren oksels?

Na de behandeling is je huid wat rood. De behandelde bloedvaatjes kunnen wat donker of blauwig verkleuren. De verkleuring trekt binnen enkele uren tot een dag weer weg. Triple Wave laseren is vriendelijk voor de huid en veroorzaakt normaal geen blijvende beschadiging.

Is laseren van oksels schadelijk voor mij?

Laserontharing is volkomen veilig. Het moet wel op de juiste manier worden uitgevoerd. Huidreacties die kunnen voorkomen na een laserbehandeling zijn: roodheid, zwelling en warmte. De huidreacties onder je oksels zijn van korte duur en veel minder irriterend dan het scheren of harsen van j

×