Skip to main content

Buik laseren

Onze Triple Wave Laser verwijderd jouw ongewenste haargroei op de buik. De laserbehandeling is super effectief en 100% veilig. Het verwijderen van de haren en de haarzakjes heeft alleen succes wanneer deze actief, donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de hoeveelheid haren en je huidtype zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit 6 weken.

Laserstudio Noord laseren lichaam mannen buik

Boek nu je gratis intakegesprek met huidanalyse

Overweeg je laser ontharing en wil je hierover meer informatie? Plan dan nu je intakegesprek met huidanalyse. Jij krijgt te horen hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is en wat de beste aanpak is voor jouw specifieke wensen. Dit is volledig gratis!

Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing 1000 x 1000 px

Tarieven laser ontharen

Op onze tarievenpagina vind je alle mogelijke behandelgebieden voor laserontharing. De kosten per behandeling hebben we ook overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Laser Studio Noord.
Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Wij hebben een antwoord.

Is laseren slecht voor je lichaam?
Laserontharing is volkomen veilig, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Normale huidreacties die kunnen voorkomen na een laserbehandeling zijn: roodheid, zwelling en warmte. Deze huidreacties zijn van korte duur en vaak veel minder irriterend dan het scheren of harsen.
Wat mag je niet doen na het laseren?

Na een laserbehandeling is het advies om minimaal drie weken uit de felle zon te blijven. Daarnaast is het advies ook om geen gebruik te maken van een solarium en je huid goed te beschermen tegen de zon. Je kunt het beste een SPF gebruiken van 30 of hoger, deze zijn bijna overal te krijgen.

Douchen en water

Na de behandeling mag je douchen, wel wordt een hete douche afgeraden. Het is niet verstandig om, tot ongeveer twee weken na de behandeling, niet heet te douchen, naar een sauna, zwembad of stoombad te gaan. Bij het douchen is het verstandig om producten te vermijden zoals scrubs. Producten die de huid verdunnen zoals retinol, vitamina A-zuur, glycolzuren en/of salicylzuren worden ook tot minimaal 5 dagen na de behandeling afgeraden.

Koelen

Na een laserbehandeling kan de huid warm aanvoelen en er licht rood uit zien. Dit is een normale reactie en heeft enkele dagen nodig om weg te trekken. Tot die tijd kun je de huid prima koelen. Zorg bij het koelen van de huid altijd voor een doek of een tussenlaag tussen het ijs of koelelement met de huid om zo de huid goed te verzorgen.

Heb jij na jouw laserbehandeling nog vragen over hoe je jouw huid moet verzorgen? Neem dan contact op met een van onze huidspecialisten. Ze geven je graag de juiste adviezen om jouw huid snel te laten herstellen.

Hoe ziet je huid eruit na de laserbehandeling?
Na de behandeling is je huid wat rood. De behandelde bloedvaatjes kunnen wat donker of blauwig verkleurd zijn. De algehele rode verkleuring trekt binnen enkele uren tot een dag weer weg.
Welke lichaamsdelen kan je laseren?
Vrouwelijke lichaamsdelen zoals: bovenlip, kin, wangen, kaaklijn, bakkebaarden, het gelaat, oksels, armen bovenbenen, onderbenen, hele benen, bikinilijn en nek zijn populair.
×