Skip to main content

Bikinilijn laseren

Bikinilijn onderhouden is voor veel vrouwen tijdrovend. De gevoelige huid speelt een vervelende rol. Hoe zou het zijn om nooit meer te hoeven scheren, epileren, waxen of te harsen. De Triple Wave laserbehandeling is de uitkomst. Alle ongewenste haren kunnen effectief en veilig verwijderd worden mits deze donker en dik genoeg zijn. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit 6 tot 8 weken.

Boek nu je gratis intakegesprek met huidanalyse

Overweeg je laser ontharing en wil je hierover meer informatie? Plan dan nu je intakegesprek met huidanalyse. Jij krijgt te horen hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is en wat de beste aanpak is voor jouw specifieke wensen. Dit is volledig gratis!

Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing 1000 x 1000 px

Tarieven laser ontharen

Op de tarievenpagina in het menu van de website vind je alle mogelijke behandelgebieden voor laserontharing. De kosten per behandeling staan overzichtelijk op een rijtje zodat jij precies weet wat een laserbehandeling kost bij Laser Studio Noord.

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Wij hebben een antwoord.

Is laseren bikinilijn pijnlijk?
De één heeft er weliswaar veel minder last van dan de ander, maar in het algemeen ervaar kun je wat pijn ervaren tijdens de laserbehandeling. Tijdens de behandeling voel je bijvoorbeeld prikjes op de huid. Ook kan de laser warm tot heet aanvoelen.
Wat wordt er gelaserd bij bikinilijn?
De laser zorgt ervoor dat het haar rond de bikinilijn en de bijbehorende haarzakjes vernietigd worden in de actieve haargroei fase, waardoor er geen haren meer kunnen groeien.
Kan je mijn bikinilijn goed laseren?

Ja dat kan zeker. Je bikinilijn zelf ontharen kan erg pijnlijk zijn. Met de laserbehandeling van Laser Studio Noord is het ontharen van je bikinilijn pijnloos en effectief. Zo heb je nooit meer last van ongewenste of ingegroeide haartjes op en rond je bikinilijn.

Hoeveel kost het om je bikinilijn te laseren?

Op de Tarieven pagina in het menu vind je alle prijzen van de behandelingen

×