Skip to main content

Benen Laseren

De Triple Wave Laser is de oplossing om jouw ongewenste haren op je benen veilig en effectief te verwijderen. Na iedere laserbehandeling worden de haren minder en dunner. Afhankelijk van de hoeveelheid haargroei en je type huid zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. We laten minimaal 6 weken tussen de behandelingen. Nadat je bij ons geweest bent voor de intake met huidanalyse weet jij exact waar je aan toe bent.

Boek nu je gratis intakegesprek met huidanalyse

Overweeg je laser ontharing en wil je hierover meer informatie? Plan dan nu je intakegesprek met huidanalyse. Jij krijgt te horen hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is en wat de beste aanpak is voor jouw specifieke wensen. Dit is volledig gratis!

Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing 1000 x 1000 px

Onderbenen
laseren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit, sed do eiusmod.

Bovenbenen
laseren

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu.

Tenen
laseren

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu.

Voeten
laseren

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu.

Tarieven laser ontharen

Op onze tarievenpagina vind je alle mogelijke behandelgebieden voor laserontharing. De kosten per behandeling hebben we ook overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Laser Studio Noord.
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij hebben een antwoord.

Is benen laseren goed?
Laserontharing is volkomen veilig, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Normale huidreacties die kunnen voorkomen na een laserbehandeling zijn: roodheid, zwelling en warmte. Deze huidreacties zijn van korte duur en vaak veel minder irriterend dan het scheren of harsen.
Hoe lang blijft haar weg met laseren?
Hoe vaak moet ik laten laser ontharen voor permanent resultaat? In totaal heeft men gemiddeld genomen 8 behandelingen nodig voor een permanent resultaat.
Hoe vaak moet je je benen laseren voor een permanent resultaat?
In totaal heeft men gemiddeld genomen 8 behandelingen nodig voor een permanent resultaat.
×