Skip to main content

Armen laseren

Ben jij ook klaar met de ongewenste haargroei op je armen? De Triple Wave Laser is de oplossing. Deze lasertechniek zorgt ervoor dat het haar op je arm en de bijbehorende haarzakjes definitief vernietigd worden in de actieve haargroei fase. Dit heeft als gevolg dat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Omdat niet alle haarzakjes in de actieve groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes definitief te vernietigen.

Laserbehandeling mannen definitief ontharen lichaam onderarm Laser studio Noord

Boek nu je gratis intakegesprek met huidanalyse

Overweeg je laser ontharing en wil je hierover meer informatie? Plan dan nu je intakegesprek met huidanalyse. Jij krijgt te horen hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is en wat de beste aanpak is voor jouw specifieke wensen. Dit is volledig gratis!

Laserstudio Noord Evelien Laserapparatuur ontharing 1000 x 1000 px

Tarieven laser ontharen

Op onze tarievenpagina vind je alle mogelijke behandelgebieden voor laserontharing. De kosten per behandeling staan overzichtelijk op een rijtje voor jou zodat jij precies weet wat een laserbehandeling kost bij Laser Studio Noord.

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Wij hebben een antwoord.

Hoe vaak armen laseren?
De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Afhankelijk van de haren en de huid zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Tussen de behandeling zit 8 tot 10 weken.
Hoe ziet je huid eruit na laseren?
Hoe ziet mijn huid eruit na de laserbehandeling? Na de behandeling is je huid wat rood. De behandelde bloedvaatjes kunnen wat donker of blauwig verkleurd zijn. De algehele rode verkleuring trekt binnen enkele uren tot een dag weer weg.
Is laseren schadelijk voor je?
Laserontharing is volkomen veilig, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Normale huidreacties die kunnen voorkomen na een laserbehandeling zijn: roodheid, zwelling en warmte. Deze huidreacties zijn van korte duur en vaak veel minder irriterend dan het scheren of harsen.
×