Skip to main content

Festival ready met Ibiza Feather extensions!

Nieuw bij Laser Studio Noord. Kleurrijk de zomer in met Ibiza Haarveertjes!

Ben jij klaar om je zomerlook naar een hoger niveau te tillen?

Dan zijn Ibiza haarveertjes precies wat je nodig hebt! Deze kleurrijke en speelse haaraccessoires zijn niet alleen een trend, maar een must-have voor iedereen die houdt van een bohemien en zomerse stijl.

Stel je voor: je bent op een zonovergoten strand, een zacht briesje speelt met je haar en je Ibiza haarveertjes dansen vrolijk mee. Of misschien ben je op een bruisend festival, waar je opvalt met je unieke en stijlvolle look. Deze veertjes geven je een vleugje van die ontspannen en feestelijke sfeer die zo kenmerkend is voor het prachtige eiland Ibiza.

Waarom je deze zomer Ibiza haarveertjes zou moeten hebben!

  1. Kleurrijke Uitstraling: De levendige kleuren van de veertjes brengen direct een vrolijke en energieke vibe in je look. Of je nu gaat voor subtiele tinten of juist opvallende kleuren, er is altijd een stijl die bij jou past.

  2. Niet schadelijk voor je haar: Wij plaatsen de veertjes in het haar door middel van een nanoringetje. Deze ringetjes zijn zo klein dat je ze haast niet voelt zitten. We knijpen het vast in je haar met een tangetje, dit is niet schadelijk voor je haar en je kan ze er eenvoudig weer uit halen.

  3. Verschillende kleuren en lengtes: Deze 100% echte veren van topkwaliteit zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. 1 veertje of meerdere veertjes, het kan allemaal!

  4. Trendy en Tijdloos: Hoewel ze een echte zomerse trend zijn, blijven Ibiza haarveertjes tijdloos mooi. Ze zijn geïnspireerd door de bohemien levensstijl, die altijd in de mode blijft.

  5. Bestand tegen douchen, zwemmen stijlen, en föhnen: Je kan alles met jouw haarveertjes doen! De veertjes zijn niet synthetisch maar 100% natuurlijk.

1 veertje  € 3,95
3 veertjes € 10,-

×